R8 Coupé V10

RS 3 Berline

S5 Coupé

Audi e-tron

R8 Spyder V10

SQ5 TDI

S5 Sportback

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

Q5 TFSI e

A6 allroad quattro

SQ8 TDI

A1 citycarver

Q3 Sportback

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

In ons bandenhotel kan u uw winter- en zomerbanden opslaan. Zo hoeft u niet langer zelf met uw banden te zeulen. Tevens zorgen wij ervoor dat uw banden per seizoen grondig gereinigd kunnen worden. Wij bewaren uw banden aan een voordelige prijs in een daarvoor uitgeruste opslagplaats. Zo blijven ze steeds in optimale conditie.

Banden hotel zomer winter Groep Ceulemans garage VW Volkswagen CVI Commercial Vehicles Audi Seat Skoda Brusselsesteenweg Herent Leuven

Profieldiepte banden: de wettelijke normen

De wettelijke profieldiepte van uw banden moet over de gehele breedte van het loopvlak minimaal 1,6 millimeter bedragen. Niettemin wordt veiligheidshalve al een bandenwissel geadviseerd bij 2,5 mm. Het is ideaal wanneer u uw zomerbanden vervangt bij 3 millimeter groefdiepte. Winterbanden ruilt u al best in bij een profieldiepte van 4 millimeter. Slinkt hun diepte lager, dan verliezen ze hun specifiek winterse eigenschappen.

Het is verder doorslaggevend dat uw banden gelijkmatig slijten: het toegelaten verschil in profieldiepte tussen uw banden onderling bedraagt maximaal 3 milimeter.

Technische controle

Kleine aanpassingen maken het verschil. 3 forfaits voor een technische keuring zonder zorgen:

Technische controle keuring Groep Ceulemans garage VW Volkswagen CVI Commercial Vehicles Audi Seat Skoda Brusselsesteenweg Herent Leuven

Controle en afstelling van de lichten
Controle en eventuele afstelling van de werking van de pinkerlichten, de voor- en achterlichten,van de goede afstelling van de dimlichten en van het groot licht.
Waarborg tweede doorgang(*): niet van toepassing.

Technische controle service
Controle en eventuele afstelling volgens de werkfiche, de remmentestbank en de schokdemperstest.
Waarborg tweede doorgang(*): van toepassing.

Volledige technische controle service
Inhoud van de Technische Controle Service (hierboven vermeld) + de technische controlebeurt zelf.
Waarborg tweede doorgang(*): van toepassing.


WAARBORG TWEEDE DOORGANG.(*)
Het risico dat een voertuig op de technische controle niet slaagt na een Technische Controle Service blijft nochtans bestaan; in dit geval nemen wij de kosten van de tweede doorgang te onzen laste. (Voor de tweede aanbieding, enkel de prijs van de autokeuring). Deze waarborg geldt enkel indien u het voertuig aanbiedt bij de autokeuring binnen de 10 werkdagen na de Service. Eventuele herstellingen blijven te uwen laste.
Een gedetailleerde werkfiche met de controlepunten zal u samen met de factuur overhandigd worden.

Aircocheck

Net als alle andere functies in uw wagen, verdient uw airconditioning een regelmatig onderhoud. Een airconditioning in goede staat zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door, maar ook voor een efficiënte ontwaseming, een snelle ontdooiing én dus een betere zichtbaarheid. De pollenfilter houdt stof, koolstofdeeltjes en pollen tegen en zorgt zo voor een betere luchtkwaliteit in uw wagen.

Airco check reiniging controle Groep Ceulemans garage VW Volkswagen CVI Commercial Vehicles Audi Seat Skoda Brusselsesteenweg Herent Leuven

Welke signalen wijzen erop dat u uw airconditioning moet laten nazien?

  • Een abnormaal geluid bij het aanzetten van de airconditioning.
  • Een onaangename geur in uw wagen van zodra de airconditioning aangezet wordt.
  • Een toenemend verbruik van uw wagen.
  • Een gebrek aan koude lucht of een binnentemperatuur die niet snel genoeg daalt.
  • Wanneer er een nevel op uw raam blijft hangen, ondanks het gebruik van de airconditioning.

Carrosserie

Na een ongeval wilt u dat uw voertuig snel hersteld wordt, zonder dat het ook maar iets van zijn kwaliteit verliest. Daarom bieden wij u een complete koetswerkservice aan, die aan de strengste normen voldoet. Bovendien hebben wij afspraken gemaakt met de meeste verzekeringsmaatschappijen, zodat u van een hele reeks interessante voordelen profiteert.

Carrosserie bodyshop koetswerkherstelling Groep Ceulemans garage VW Volkswagen CVI Commercial Vehicles Audi Seat Skoda Brusselsesteenweg Herent Leuven

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u met een vraag over uw voertuig zit. Wij geven u zonder omwegen een antwoord. En een snelle oplossing. Onze carrosserieafdeling bevindt zich in de VOLKSWAGEN-vestiging:

Garage L. Ceulemans
Brusselsesteenweg 64
3020 Herent
Tel: 016 20 58 59

U kan ook per email een afspraak maken

Ruitschade

Hebt u een sterretje in uw autoruit dat kleiner is dan een muntstuk van 2 euro, dan hoeft u helemaal geen nieuwe autoruit te plaatsen! Wij beschikken over een systeem waarin er kunsthars onder druk in de beschadiging wordt gespoten. Eens de hars gedroogd is, polijsten wij uw ruit weer helemaal glad. Op deze manier wordt het sterretje in uw ruit quasi onzichtbaar en deze techniek bespaart u kosten.

Glasbreuk sterretje voorruit vervangen Groep Ceulemans garage VW Volkswagen CVI Commercial Vehicles Audi Seat Skoda Brusselsesteenweg Herent Leuven

Hoe eerder u het sterretje laat herstellen, hoe kleiner de kans op permanente schade van uw voorruit. Mocht het sterretje toch te groot zijn of uw ruit is gebarsten dan kunnen wij ook steeds uw ruit vervangen. Indien u glasbreuk verzekerd bent, is dit een kostenloze herstelling voor u.

Twijfel niet om even langs te komen met uw auto. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat de beste oplossing is.

Vervangwagens

Vervangwagen bijstandwagen huurwagen Groep Ceulemans garage VW Volkswagen CVI Commercial Vehicles Audi Seat Skoda Brusselsesteenweg Herent Leuven

Wanneer u uw auto moet laten herstellen, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van uw wagen, nemen wij graag voldoende tijd. Terwijl uw wagen bij ons staat, kunnen wij  u voorzien met een vervangvoertuig. U kan deze best aanvragen wanneer u belt voor een afspraak. Zo staat er voor u en wagen klaar en blijft u mobiel.

Nieuws

1job

Locatie